Zpět do obchodu

Registrace

NEJLEPŠÍ LÉK NA COVID-19? PREVENCE!

Nejlepším lékem je vždy prevence a proto vám přinášíme další našlápnutou sestavu, která vás posílí a vybudujete si skvělou kondici. Pamatujte, že zdraví a silní zpravidla zvládají koronavirus levou zadní. Jsme přesvědčeni o tom, že cvičit, sportovat a žít zdravě je v prevenci podobně důležité jako samotné nošení roušky. Další fajn důvod sportovat a pravidelně trénovat. Nikdy nevíte, kdy se vám to bude hodit a podle nás je vždy lepší být připraven.

Sestava má ostrý začátek! Doporučujeme se dobře rozcvičit.

Cviky v sestavě:
  • 8x na každou ruku trh do dynamického výpadu s kettlebellem (kettlebell dle úrovně)
  • 5x až 10x (dle výkonnosti) dip na kruzích (pokud někdo potřebuje lehčí variantu, tak lze pouze brzdit dolů a nahoru se odrazit nohama)
  • Stabilizovaný a kontrolovaný záklon vzad s lehkým kettlebellem nad hlavou. 5 opakování na každou ruku (pro začátečníky doporučujeme natrénovat prvně bez zátěže)
  • 10x kettlebell deadlift  (doporučujeme těžší kettlebell 16-48kg dle úrovně)
  • Turkish get up s kettlebellem na každou stranu 2x (doporučujeme zvolit dle vaší úrovně tak tězký kettlebell aby pro vás byl na úrovni 50-70% maximální váhy na jedno opakovaní u tohoto cviku)

KETTLEBELLY I KRUHY Ideální pro ODcvičení sestavy MŮŽETE ZAKOUPIT I NA NAŠEM ESHOPU!

Sestava je extrémně komplexní a nastartuje vám neuvěřitelně metabolismus. Pozor! Dlouhodobé cvičení této a podobných sestav vede k velmi atletické a vyrýsované postavě!✊

Připravili jsme si pro vás i video, kde můžete najít správné provedení cviků:

Sestavu cvičte v rozsahu tolika kol, aby vám to vyšlo alespoň na třicet a více minut cvičení. Pro nejlepší výsledky doporučujeme 45-60 minut. Nedovolíme si tvrdit, jako někteří jiní “odborníci” z našeho oboru, že deset minut tréninku stačí pro skvělé výsledky. Za pár minut se zázraky ve fitness prostě nedějí a kdo tvrdí, že ano (a často se to stává), tak si tak trochu vymýšlí a říká vám, co chcete slyšet (i když většinou ví, že to není pravda). Na druhou stranu podle nás je necelá hodinka cvičení několikrát týdně celkem fér investice. I když těch deset minut je velmi lákavých, tak necelá hodina je také jen chvilkou z vašeho dne a získáte skutečné výsledky, kterými si ovšem budete neskutečně zkvalitňovat život.

Tak high five a pojďme se do toho společně opřít!

Váš tým VIPRO

Zpět do obchodu