Zpět do obchodu

Registrace

Dýcháme!

Připomínalo to snad dlouhé koma, stav bezvědomí... Dlouhá doba, která uběhla od vzniku naší značky a myšlenky nabízet skvělé produkty pro funkční cvičení. Jsme tři a bylo toho hodně, s čím jsme si museli poradit a co vše jsme museli zvládnout, než se náš sen, kterým je nabídnout vám špičkové nástroje k tréninku, podařilo naplnit. Sklad je plný a náš eshop poprvé spuštěn. Proto "dýcháme"! 

darius-bashar-560082-unsplash_1

Jsme perfekcionisté a budeme se nyní snažit rozšiřovat naši produktovou řadu o důležité pomůcky, které víme, že jsou třeba a opravdu pomáhají. Za všechny jmenujme relaxační válce (foam rollery). Většina zboží je již nyní k dispozici a v úvodních článcích si je budeme postupně představovat a ukážeme vám základní cviky a použití. 

Na závěr nutno říci, že vzduch je čerstvý a proto dýcháme hodně a rádi! Léto je pryč a tak se pouštíme s každým nových nádechem do nových úkolů a přivádíme tak naši značku a myšlenky k životu.  Dýchání je kapitolou samo o sobě a je jedním ze základních kamenů funkčního tréninku, správného pohybu a cvičení. Proto si ho probereme ještě z tohoto pohledu pěkně samostatně v jednom z dalších připravovaných článků na našem blogu. Nezapomeňte nás také sledovat na Facebooku a Instagramu.

 

Přeji všem krásný podzimní den,

 

Za tým VIPRO,

Michal

Zpět do obchodu